Jeugdmusicalkoor Applaus

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Voorjaarsconcert met Helvoets Dameskoor

Nieuws vanuit het Musicalkoor 

Afscheid van onze voorzitter Mariëtte
 en maak kennis met de nieuwe voorzitter: Merel Baris 

Na 5 succesvolle jaren geeft Mariëtte haar voorzitters stokje door. Bedankt voor al jouw inzet de afgelopen jaren. 

Maar voor nu... 

Maak kennis met de nieuwe voorzitter: 

Mijn naam is Merel Baris en ik ben 30 jaar oud.

Al van jongs af aan ben ik gek op zingen en zodoende ben ik in 1997 begonnen bij musicalkoor Opmaat o.l.v. Anja Brands. Met veel plezier heb ik in een aantal producties mogen meespelen, waaronder Spirit of Musical, de kleine prinses, Narnia en Grimmsalabim. Nadat ik gestopt ben op het musicalkoor heb ik een aantal jaar achter de schermen geholpen bij diverse musicalproducties van Opmaat en later ook jeugdmusicalkoor Applaus. Ik vind het erg leuk dat ik me nu als lid van het bestuur op een andere manier kan inzetten voor Applaus.

______________________________________________________________________________

3, 2, 1......SHOWTIME!!! 

Op 10 en 11 november staat Applaus weer op de planken in de Stadsgehoorzaal. Onze jongens en meisjes kunnen dan weer laten zien wat het koor in zijn mars heeft aan zingen, acteren en dansen in een origineel muzikaal verhaal! 


Op maandag 18 juni om 19.30 uur nodigen wij u, alle ouders/verzorgers, uit in de Stads voor de leuke aftrap van de voorbereidingsperiode. Want het wordt natuurlijk een gave voorstelling van ons allemaal. 

We verwelkomen u graag allemaal zo aan het einde van dit seizoen om samen terug- en vooruit te kijken, dus tot dan! 


Mariëtte, Gerda, Aard Jan & Nicole 

________________________________________________________

Bestel uw kaarten voor het mini-concert van de Theatrives via onderstaande link!! 

https://goo.gl/forms/FLnCoEoOyfhyb8SA2

________________________________________________________

Applaus doet mee aan Matthäus Passion workshop in Schiedam

Op 13 maart hebben Elise, Wijnand, Carlijn, Jorsim, Eva en Christiaan deelgenomen aan een workshop voor twee grote groepen lagere schoolkinderen. Die leerden zo meer over het oratorium van Bach en maakten zo kennis met klassieke muziek. Het zestal deed erg zijn best om dit best lastige stuk te laten horen. Wij zijn erg trots dat zij zich zo inzetten namens Applaus. Verder onze dank aan Anja, Nicole, Dik en Mar voor de begeleiding!

________________________________________________________

De 'voorstelling' en prijsvragen

 In de 'voorstelling' komt om de 2 á 3 weken een lid van het Jeugdmuscialkoor Applaus in de spotlight te staan. Dit lid beantwoord een aantal vragen om zichzelf voor te stellen aan alle lezers. Al deze 'voorstellingen' zijn te vinden onder het tabblad : De 'voorstelling'. 


Ook zullen er wat prijsvragen verschijnen op de website. De prijsvragen kun je terug vinden on het tabblad: 'Applaus voor jezelf!'. Doe mee en maak kans op leuke prijzen! 

________________________________________________________

Een nieuwe website! 


Nadat dit seizoen het dirigent stokje van Anja Brands doorgegeven is naar Nicole Bouw, werd het ook tijd voor een update aan de website. Een nieuw logo, nieuwe uitstraling en alles weer up-to-date. 

Neem gerust een kijkje!