Jeugdmusicalkoor Applaus

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Dirigente: Nicole Bouw 

Mijn naam is Nicole Bouw en ik ben Zangdocente & Eigenaresse (Zang & Muziek Centrum Vlaardingen),  zangeres & muziekdocent (basis- & middelbaar onderwijs).  Ik heb de eer gekregen om vanaf 2017 het stokje van Anja Brands over te nemen. Toen ik zeven was begon mijn musicalavontuur bij, wat toen nog heette, Musicalkoor Opmaat. Elf jaar lang ben ik vervolgens actief geweest op het koor en heb ik vele producties gespeeld: Narnia, Grimmsalabim, De Kleine Prinses, The Ragged Child, Peter Pan en nogmaals bij de vernieuwde Grimmsalabim.

Toen ik van een koorlid hoorde van de TheaterHAVO/VWO besloot ik daar mijn VWO diploma te behalen. Vervolgens ben ik Docent Muziek gaan studeren aan het conservatorium in Rotterdam.

Als één van onze afstudeerprojecten moesten wij zelf een musical schrijven, componeren, produceren en opvoeren. Uiteindelijk hebben we ons eindproduct: de musical Match Up! vijf keer mogen opvoeren in het Zuidplein Theater voor volle zalen. Verder heb ik op Codarts in vele vocale ensembles gezongen en zelf gedirigeerd.